Boligerne

Jægersborghave er plejeboliger med fast personale, som man førhen kaldte plejehjem.

Vi har 144 boliger i to afdelinger - Nord og Syd - hver med tre etager . Hver bolig er omkring 67 m2 inklusiv din andel af fællesarealerne. Den individuelle del af boligen udgør cirka 38 m2.

I boligen er køkkensektion med køleskab. Der er eget bad og toilet med justerbar håndvask. I hver bolig er der telefon- og tv-stik, værdiboks og kaldeanlæg samt klædeskab på hjul.

På hver etage er der flere fælles opholdsstuer, fælles spisestue, et sparum og en vinterhave. Der er også et fælles beboer-pårørende-køkken.

Indflytning

Når du skal flytte ind, er der mange praktiske ting at tage stilling til. Derfor får du og dine pårørende som udgangspunkt et besøg i dit nuværende hjem eller der, hvor du nu opholder dig. Vi kan også mødes på Jægersborghave. På mødet taler vi blandt andet om dine daglige vaner og præferencer.

Indretning

Du indretter selv boligen med dine egne møbler. Der er loftsbelysning i boligen, men øvrig belysning skal du selv medbringe.

Målskitse

Du kan se målskitse, billede og situationstegning af boliger i billedgalleriet øverst på siden.

Lejekontrakt

Gentofte Kommune ejer bygningen, der huser plejeboligerne Jægersborghave. Kommunen har en aftale med et boligselskab, der administrerer og udfærdiger lejekontrakten. Derfor betaler du husleje til boligselskabet.

Læs mere fyldestgørende om indflytning og se huskelisten i linket øverst på siden.